Volleybollgymnasiet på godt og vondt (MissMaryMeixner)

Volleybollgymnasiet på godt og vondt

    21.mar.2011
    kl. 11:35

Min berættelse om min tid på volleyballgymnasiet... Altså mine ord og mine meninger!!

Førs skal det sies at jeg hade aldrig blitt den personen/volleyballspillern som jeg er idag hvis jeg ikke hade gått på volleyballgymnasiet!

MEN.......

Vi som ikke var like bra som de beste, altså de som spillte på første 6:an vi var egentlige ikke så mye verdt fikk nesten altid være i en av Hagene (tror vi kallede det "Hundgård" men er ikke helt sikker) og spille småspill hele treningene mens de "bra" spillene fikk være på huvudbanen å spille kamp. Og såm en gang når en av de "bra" spillene blei skadet blei en av oss "dårlige" spillere hentet for å spille på den skadede sin plass, men bare tils hun var tilbake, då var det rett tilbake til den hagen man var i fra før.


Jeg er så vuksen så jeg skjønner at de beste skal være på banen på kamp, men at det skule være samme strategi på trening syns jeg er veldig rart.

Som tur er droppet jeg siste året på volleyballgymnasiet og flyttet til Ørebro for å kansje få en plass på 2:e divisjonslaget. det skal sies at Ørebro hade/har et Elitlag, men det fanns ikke verdenskartet at jeg skule spille på et elitlag, og det trodde vel ingen annen heller, i vart fall ikke min trenere på volleyballgymnasiet. Selvtiliten var så dårlig at jeg følde meg som en lilleputt i en jetteverd.

Men så fikk jeg i bvart fal prøve å trene med Elitlaget, og jeg var ju igrunn ikke så gale som jeg egentligen trodde jeg var. Så etter en ukes prøvtrening var jeg med på laget. Jag, Mary-Lou Meixner som ikke var god nokk til å spille med de "bra" spillene på trening på volleyballgymnasiet skule spille med det beste Elitlaget alle katigorier Ørebrovolley i elitserien.....

 

I neste inlegg tenkte jeg berette om at vinne SM-Guld x 3 :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits