Dag 3 (MissMaryMeixner)

Dag 3

    31.mar.2011
    kl. 08:06

Først må jeg bare si at jeg ikke kommer å skrive om min "slanking" hvær eneste dag, det blir når jeg har noe "bra" at skrive om, bara så ni vet! :)

Gangsperre eller Träningsvärk som det heter på svenska, ja GANGSPERRE er ordet for dagen (og de 3-4 neste dagene). Så skønt å kjenne at man har vart i bevegelse!!! Jeg kjenner at jeg har litt vont litt overallt i kroppen, NICE!!

Glemde faktiskt si at jeg faktiskt var på Pilates i går også, etter Zumba´en. Det gikk i glemmeboka ettersom Zumba´en var så fantastiskt kul heheJeg har funnet ut at Pilates er min grei, det er ju trening for mage og rygg, å vad kan ikke være bedre en det når man vil bli av med "litt" kilon rundt om det partiet. Og jeg vet at det ikke bare holder med det nei (dessværre), det må til kondisjonstrening også ja, og der kommer Zumba´en in i bildet. Så får vi se ettervart om jeg kommer meg opp på en tredemølle/löpband.... tviler på det hehe Men kansje om jeg hade en sådan, fin rosa....... Eller ikke.....Ønsker dokke en fantastisk torsdag, snart helg ju!! Weeeehhhhooooo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits