Sånn går no dagan med trening og spising (MissMaryMeixner)

Sånn går no dagan med trening og spising

    08.apr.2011
    kl. 08:31

Jeg var på min andre time med MiniBootCamp i går, å jeg vil nog si at det var 100 ganger bedre denne gangen, fikk ikke den blodsmaken i munnen og heller ikke den svimmelheten og kvalmen :)  :) Det var bare je-lig tungt!! Så treninga ruller på den!

Maten da.... jo det går bra det, men kunde kansje tenke meg og spise litt mindre for å kansje tape litt mer i vekt, men som sagt Roma byggdes ikke på en dag..... Så jeg har i grunn ingen stress, så bare jeg ikke går opp i vekt og at målet rundt magen blir større/lengre så er det ju bra! Så får jeg bare tape kilona og centimetrene etter vart! :) Opp på vekta på mandag...... :)

 

Noen annen som vart på MiniBootCamp eller "vanlig" BootCamp????                                                                             Hvis du slanker deg, hur har det gått for deg med trening og mat???

8 kommentarer

Desiree

08.apr.2011 kl.08:59

Lykke til videre i din slanking :) Du skal nok klare det skal du se :)

missmarymeixner

08.apr.2011 kl.09:00

Desiree: Tusen takk!!! Det hjelper med positive tilbakemeldinger!!! :)
hvis du trener regelmessig, finner deg faste dager å trene, og jogge ute f.eks? og spise sunt, knekkebrød istedet for brød f.eks :) det funker, lykke til, koselig med en kommentar tilbake :)

marieplusstre

08.apr.2011 kl.09:12

Jeg tok et skippertak for halvannet år siden. Det var helt forferdelig i begynnelsen. Nå elsker jeg å trene, vekta holder seg av seg selv da.

Lykke til, det går superfint:)

missmarymeixner

08.apr.2011 kl.09:17

K i n e: Jo jeg trener 4 ganger/uke så den er grei :) Tusen takk!! :)

missmarymeixner

08.apr.2011 kl.09:18

marieplusstre: Det er fantastiskt å trene, absolutt når det gir resultat! :)

ptholen

08.apr.2011 kl.09:39

saa flink du er=)

missmarymeixner

08.apr.2011 kl.09:49

ptholen: Wow, ser på bloggen din at vi ikke helt er på samme nivå heheh Så flink du er!! Bra tips på "mat" eller spislige ting med lite kalorier, ME LIKE!! :) Tusen takk!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

hits