God morgen mandag (MissMaryMeixner)

God morgen mandag

    11.apr.2011
    kl. 07:49

Ja god morgen ale sammen! Ja i deg er det mandag og det betyr veinings-dag....

Så opp på vekta og svaret blei 83,4 kg altså 0,8 kg ned fra førre uke. Woop woop =)

Men jeg kan ikke si at jeg er kjempefornøyd med det jeg har spist å drikkt denne helgen..... Det har blitt mye onyttigt som pizza, brus, godteri, noen søte drinker og potetgull FY FY FY FY FY FY FY Nå er det sjerpings igjenn!! Visst sa jeg at jeg skulle kose meg i helgene å det tenker jeg gjøre, men det må finnes grenser på helgen også!!!

Enligt Vektklubben.no så skal jeg spice max 2003 kalorier/dag for å fe den vektnedgangen jeg vil, å det går fint og holde i ukedagene + at jeg kan spise opp de kaloriene som jeg trener. Eks. jeg trener Zumba i 60 min og "tjener" ca 600 kalorier, då kan jeg spise mine 2003 + de 600 = 2603 kalorier den dagen, men spiser nesten aldrig opp alt det.

Men nå er det ny uke, og som de sier: Nye muligheter =)

2 kommentarer

Oda

11.apr.2011 kl.08:05

men husk at hvis om du trener da, så kan du ikke se på vekta. Du må måle rundt mifjen. Siden hvis du trener vil du få muskler, og muskler veier mye mer en det fett gjør. Men anyways, lykketil <3

missmarymeixner

11.apr.2011 kl.08:21

Oda: Nei vet det, men føljer råden til vektblubben.no å då skal jeg måle rundt midjen om 2 uker, så venter på det. :) Det er egentligen det som er mest viktig!! Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

hits