Bloggfenomen, Toppliste og kjendiser (MissMaryMeixner)

Bloggfenomen, Toppliste og kjendiser

    14.apr.2011
    kl. 07:13

Spennende dette.....

Om en av "Topp-bloggerne" skriver om en speciell blogg i et blogginnlegg, så får den bloggen som blir omtalt helt plutselig "Stjernstatus" og kommer seg raskt opp på topplisten.... Eks. 6. Hannavaage (12172) har vel ikke vart tidligare på topplisten (vad jeg vet i vart fall) Men så blei hun omtalt i 1. Tcmn (32136) sin blogg å vipps så var hun på topplistens plass nr. 6.

 

Eller om en ikke/litt kjent person blir med i noe slags program på tv, så kommer han/hun opp på topplisten uten at egentlige skriver noe som helst.... De kan skrive om vanlige/kjedlige ting som du og jeg skriver om.                      Eks. 18. Olechristianreal (5451)  Gårdagens innlegg:

"Dagens hendelser ;)

 dag har jo vært en rimelig normal dag i mitt liv, hehe

Stå opp til jobb 06.30 noe jeg ikke er noe god på :P pleier nesten alltid å stå opp 5 min før jeg begynner kl 07.30, så er det bare å kjøre som faan for å rekke det, hehe... "

 

Men då sier jeg ikke at jeg ikke hjepler desse personerne, for jeg går ju såklart også inn å lesere/ser på bloggene just for at de ligger på topplisten.

4 kommentarer

lisemor

14.apr.2011 kl.08:50

Jeg holder meg så langt unna topplisten som mulig, for å være helt ærlig... Forhåpentligvis er det annerledes nå enn sist jeg sjekka, da, men jeg syntes ikke noen av bloggene på topplista var noe interessante, rett og slett :)

Ok, jeg trekker den litt tilbake, den første setninga, jeg er jo inne på Tommylife hver gang det er nytt innlegg, den er knallvittig! :D

Cansa, following my dream ♥

14.apr.2011 kl.08:56

Jepp, topplisten er helt tåpelig. Men det er jo lesere som er inne, så..

camilla

14.apr.2011 kl.10:08

Enig.sånn har det alltid vært å kommer det alltid til å være !=)

Sykling

14.apr.2011 kl.10:52

Leserne liker jo til en viss grad disse bloggene, men når man først er inne på topplistene får man vanvittig mye gratis reklame.

Skriv en ny kommentar

hits