Dobbeltmoralen blant bloggere (MissMaryMeixner)

Dobbeltmoralen blant bloggere

    25.apr.2011
    kl. 22:22

Ene dagen er vi/ni verdens beste/søteste/snilleste lesere å bloggeren vill skrive å vise er/oss hur bra de har det, hur lykkelige de er, de viser oss sine leiligheter, biler, jobb, kjærester, smykker, skriver om ferier og fram for alt vier klær og undertøy ur bloggeren sitt eget kleskap. Detter gjør bloggeren når livet er på topp å kjærligheten blomstrer, å de vil at vi skal lese å bry oss om vad som skjer i livet deres.

Men..................

Om det skjer noe negativt så blir det pause i bloggingen direkt uten noen som helst forklaring om varfor det er pause..... Då har vi/ni lesere inget som helt med den bloggeren at gjøre, for då trenger hun/han "fri"..... Skal det være så, skal vi bare få ta del av det glade, glamorøse og lykkelige livet?? Er det rart det blir sladder å spekulasjoner då?????

Okej man trenger ikke skrive om alt muligt, det er ju såklart ett fritt valg å skrive i bloggen sin om det man vil, men som sagt, jeg syns det er dobbeltmoral så det bare skriker om det!!!

Men såklart finns det også de bloggere som skriver om precis ALT, om både det positive å negative som skjer i livet, det syns jeg er bedre!

10 kommentarer

Blogg Deg Rik

25.apr.2011 kl.22:44

Skjønner jo at ikke alle absolutt vil skrive om dumme ting som skjer i livet deres da. Folk må jo få skrive akkurat det de vil, og ikke noe annet ;)

Hilsen bloggdegrik.com - nettsiden som lærer deg hvordan du skal tjene penger på bloggen din

KurdiskMuslima

25.apr.2011 kl.22:48

Tja, jeg er jo ny her..så jeg har ikke hatt noen pauser enda...men jeg skjønner godt folk som vil ha pause kanskje de er veldig stressa eller fått noen problemer eller noe... =)

Men du har et poeng..!

fragileme

25.apr.2011 kl.22:50

Ja, jeg er enig! Men jeg skjønner godt at noen vil ha de vanskelige periodene for seg selv. Men likevel, så er det litt kjipt!

Lost artistic

25.apr.2011 kl.22:50

Ingen regler med blogging. Dette er slik det alltid har vært. Noen av oss skriver om det vi kan skrive om, men noen har selvsagt grenser. Og det er jo vanskeligere å skrive når en verker. Mens for andre er dette øyeblikket de blir kreative.

Jeg er så lei dem som ikke leser blogginnlegg, men skriver at de elsker bloggen din, med komplimenter som ikke har noe kobling til hva en skriver om.

Men dette er en hobby for de fleste av oss og har ingen krav.

marlenestrandask

25.apr.2011 kl.23:01

kjempe fin blogg! :)

- kommentere tilbake?

missmarymeixner

25.apr.2011 kl.23:07

marlenestrandask: Tusen takk! :)

Trude - foto og hverdag

25.apr.2011 kl.23:09

Det er jo mange ting folk som blogger ikke vil skrive om, og det er sant som du sier, de blogger bare når livet er perfekt. Jeg synes dette er opp til hver enkelt og bestemme, men når man først blogger så blogger man. Skal man kun blogge når livet er perfekt? Jeg syns alle kan sette grensene hvor man vil. Selv om det er bra at noen faktisk blogger når alt ikke er perfekt heller!

susimarth

25.apr.2011 kl.23:15

Ganske så enig i det du skriver!

Storm

27.apr.2011 kl.00:34

Ikke helt enig. Hvorfor i all verdens dager skal man blottlegge hele sjela og livet sitt på nettet? Man vet aldri hvem som leser bloggen, det kan være alt fra vil fremmede tiåringer til mamma. Bloggverden er stor, jeg er i allefall ikke interessert i at hvermansen kjenner meg ut og inn.

kinam

27.apr.2011 kl.10:18

det jeg syntes er trist/rart er de som slutter å blogge fordi noen mennesker velger å dele sin negativitet med dem! man kan ikke la andre mennesker styre hva man liker å gjøre!

blogg når det regner blogg når sola skinner.

ta en titt på bloggen min;)

Skriv en ny kommentar

hits