Har folk (unge jenter) inget oppe i hode???? (MissMaryMeixner)

Har folk (unge jenter) inget oppe i hode????

    27.apr.2011
    kl. 08:28

Når jeg skriver et innlegg om hur hemskt det er det som har skjedd med den 11 årige gutten som blei hengt opp i et tre. Så får jeg kommentarer på de inleggen som ser ut som dette:

"Pen blogg :) Kan jeg få en kommentar tilbake?"                                                                                                                      "Hørt det, noe så forferdelig !! Kan jeg ver så snill få kommentar tilbake ? Har akkurat lagt ut innlegg hva synes du om bildet ?"            

Pen blogg lissom, halllllllllloooooooooooo????? Kan jeg få en kommentar tilbake..... Vad skal jeg kommentere tilbake om lissom, om det inlegget ni skrevit om Hello Kitty, Barbie eller Justin Bieber???? Det er alltså jenter som er  i samme ålder som de inblandede......

Er det verkligen så ille at man ikke skjønner alvoret i sånne ting når man er 12-14 år???

Så til er Jenter som skriver "Pen blogg" på mine innlegg, SLUTT OPP MED DET NÅ TAKK!!! Det gir meg ingenting, jeg er ikke ute etter å få så mange kommentarer som muligt, jeg vil bare skrive om det som berør meg.                 

14 kommentarer

Sara // kommenterer tilbake

27.apr.2011 kl.08:37

lest det....

Jeanette Hansen

27.apr.2011 kl.08:37

Synes det er sykt umodent at folk skriver, åååh pen blogg, pliiiiiiiis kommenter tilbake osv. hvertfall hvis du har et seriøst innlegg der du vil høre andres mening om ting og tang, og om det er noe du trenger hjelp til eller noe du lurer på. folk som bare skal "annongsere" for bloggen sin..

Du skriver veldig bra! :-)

Ha en fin dag videre!

missmarymeixner

27.apr.2011 kl.08:41

Jeanette Hansen: Sjekkt at du sier at jeg skriver bra! :) Det viser at det finns folk som faktiskt leser bloggen min å ikke bare sier Pen blogg... :)

misa

27.apr.2011 kl.08:43

pen blogg! kan du besøke min?

neida, bare tulla (har ikke blogg en gang lol). men ja helt enig, ligger nok i at de er mer interisert i sitt eget lesertall enn hva bloggeren faktisk skriver om. mye av det, spesielt etter at blogging ble så populært og når noen begynte å tjene penger på det. skinner ganske raskt igjennom at det er det de prøver på. ganske patetisk igrunn...og i enkelte ganger respektløst om personen bak bloggen kanskje har skrevet om et viktig tema eller noe som betyr mye for personen.

frkreyes

27.apr.2011 kl.09:02

Noen er bare helt utrolige og skjønner ikke helt hvor dumme de fremstår når de skriver slike spam kommentarer som jeg kaller det. Og, om du tror de kommer til å slutte, hah, da kommer du til å få deg litt av en overraskelse. Det kommer de nemlig ikke til å gjøre.

Men, når det gjelder han 11-åringen, er det en syk sak. Satt og diskuterte dette med de på jobben (de har barn, jeg har ikke) og det er som de sa, hva gjør man om man er foreldrene til de som prøvde å henge denne lille gutten? Jeg hadde blitt helt gal og rasende.

mammaane93

27.apr.2011 kl.09:11

Det er noe som iriterer meg syyykt. Jeg hadde skrevet ett innlegg på min blogg, om mine foreldre som er døde. Så fikk jeg en komentar: Fin blogg, komentere tilbake?<3333

missmarymeixner

27.apr.2011 kl.09:14

mammaane93: Herrigud!!!! Beklager verkligen!!

Ana Maria

27.apr.2011 kl.09:22

Så enig, så enig. Virker som om mange etter å få mange lesere.

fragileme

27.apr.2011 kl.09:38

Skjønner godt hva du mener!!! Det er jo mange småjenter som bare blogger for å få flest mulig lesere og fordi de har et håp om å komme på topplistene! Det blir for dumt!!!

mitsumama

27.apr.2011 kl.10:29

Hehe:) Får slike kommentarer hele tiden....derfor har jeg sluttet å bloggshoute om alvorlige ting, det er få av de yngste på blogg.no som leser innlegg uansett...De er ute etter å få mest mulig kommentarer. Legg til folk over 20 som venner og se hva de skriver, og de kan følge med på deg:)

Charlotte Olsen

27.apr.2011 kl.10:31

Du må da skjønne at det er mye viktigere å reklamere for sin egen blogg, enn å holde seg oppdatert om hva som skjer i verden, bry seg og å faktisk vise respekt!!?

NEI, rett og slett trist at det er sånn.. Kunne ikke vært mer enig i det du skriver.

allergi

27.apr.2011 kl.11:35

Hehe jeg er sååå enig med deg! Skikkelig irriterende å få slike kommentarer :P

froskeprinsessen

27.apr.2011 kl.12:53

Huff... Ubetenksomme småberter, ja... Men blir nok folk av dem også! :)

R

31.mai.2011 kl.23:45

Skjønner godt hva du mener, har selv blogg på blogg.no og heter Basicfact. Får så mange tigge brev, kom å se profilen min... og dette er jenter helt ned i 15 og 16 års alder. Koster jo penger for meg å blogg shoute ( kr 15 pr melding ) og mange ønsker vel bare å bli populære.. eksempel. Lars Tangen og mange andre. Jeg er 39 år gammel og ønsker ikke barn på min profil. Mange er jo bare etter lesere, selvfølgelig jeg også for jeg vil jo dele mitt syn å se om andre oppfatter det jeg oppfatter osv... men ikke åpne meg med navn og diverse for private ting...Blogg.no burde ikke la barn få blogge her, man bør helst ha fylt 16 og opp... syns internett er farlig så de bør skjærpe litt rutinene på blogg.no mener jeg da..

Skriv en ny kommentar

hits