Bergen neste og Oslo etter det (MissMaryMeixner)

Bergen neste og Oslo etter det

    03.mai.2011
    kl. 20:55

Jo i morgen (onsdag) reiser jeg til Bergen på CMYK-Seminar WWeeeeeehhhhhhoooooooooo Gleder meg så masse til å se alle Søte Cmyk-butikksjefene igjenn + alle de nye butikksjefene og så klart de på huvedkontoret!! =)  =)  =)

Det er planert messe kul som sminkekurs, butikkstyling, mål, NYE VARER!!, forelesning mm og det beste av alt: 70-TALLS FESTEN på fredagkvelden!!!!!!Førre året var det Grease fest, den var helt sinsykt kul, så jeg tror ikke denne blir noe dårligere i det hele tatt.


Pink Ladies

......


Som sagt: GLEDER MED SOM EN LITA UNGE PÅ JULAFTEN!!!!!!!!!

Men alt de gøy'a slutter ikke der, nei lørdag morgen tar jeg flyet til Oslo =) Det skal jeg møte verdens beste Kristine Alstad (singel.... ;) ) Så skal vi kose oss med Volleyball, Aker Brygge, øl, god mat å kansje litt vin. Dette blir en bra helg!

Men santidigt sommer det bli såååååå rart at være borte fra Vanessa og Eirik så lenge, okej Eirik kan jeg vel være i fra, det har jeg ju vart førr, men Prinsessan min, hur ska det gå..... Det kommer sikkert så kjempebra. hun kommer kose seg massor hjemme med pappa! :)

2 kommentarer

kristine

03.mai.2011 kl.23:23

hahaha, snakker vi tidenes kontaktannonse, eller?? Du e nu søt, gleda mæ veldig til helga!! Vi skal koooos oss:)

Kathrin

04.mai.2011 kl.07:52

Kose d masse på tur:)vi skal passe på både mann og barn mens du e borte:)

Skriv en ny kommentar

hits