Positivt og negativt...... (MissMaryMeixner)

Positivt og negativt......

    13.mai.2011
    kl. 10:49

Vi starter med det negative, så vi får det vekk! =(

Vanessa blei ikke av med puten idag... :( Hun må ha den på i 2 måneder til og då blir det ny røntgen.

Så til det positive!!! =)

Det syntes klart å tydligt på røntgenbildene at puta har hjelp å at høtfene vekser i riktig rettning. Og 2 måneder til med puten betyr, 1 måned på som vi har hatt tils nå og så den siste måneden skal bare puten være  på om natten! Og hun får være uten puten 30 min om dagen då hun kan ligge å bevege seg!

Så alt som alt så er jeg veldigt fornøyd!!! =) Og det er Vanessa også!! =)

3 kommentarer

Hanne

13.mai.2011 kl.13:06

Kjempebra at det har vist tydelig bedring! Og at Vanessa slapp å bruke skinner! En måned går fort, og så er hun frisk og rask og uten pute til sommeren kommer for fullt!

cathrine

16.mai.2011 kl.08:03

hei skikket innom bloggen din en liten tur :D

håper du får puta snart av da vet du :D jeg fikk mi sin skinne av sist uke og det var utroligt hærligt etter 5 1/2 mnd med pute og skinne.. må si at jeg likte skinne så mye bedre enn pute :D

ha en fortsatt flott dag :D

missmarymeixner

16.mai.2011 kl.08:20

cathrine: Å det var sjekkt å høre at ni blei av med skinne! :) Ja det er sikkert bedre/ mer likt med skinne, det er bare et Vanessa har en sån lita feil på høftene som gror så bra, så det hade vart et nedelag for oss om hun hade fått skinne nå i steden for pute litt lenger. :)

Må bare si at jeg syns du er superflink med å sy!!! :) Har sett bloggen din flere ganger når jeg søkte etter putetrekk. =)

Ha en strålende dag!! =)

Skriv en ny kommentar

hits