Har ikke vart flink i det hele tatt..... (MissMaryMeixner)

Har ikke vart flink i det hele tatt.....

    16.mai.2011
    kl. 08:09

Nei det er helt sant!! De siste 2 ukene har det blitt veldigt lite trening, bla. pga. at samboern min har vart mye vekke og at jeg var vekke i Bergen og Oslo.

Og når jeg ikke får trent så blir det som at jeg driter i vad og hur mye jeg spiser, for jeg tenker at får jeg ikke trene så hjelper ikke det om jeg spiser sundt, for det syns enda ikke på varken vekt eller kropp....... Hur dum får man bli????

Så bare jeg får trent ca 4 ganger / uke så går alt fint. Å for meg holder det lissom ikke med bare trilleturer, jeg må komme meg på treninssentret å kjøre zumbatimer eller spille volleyball. Så har jeg funnet ut at jeg dessværre bare må gå å kjøre egentrening på treninssentret, etterom det ikke altid passer med de timene som de har.

Skal være helt erlig å si at jeg ikke skrev noe innleg førre mandag etterom jeg nesten gått opp alt som jeg gått ned den siste måneden, å NEi det er ikke muskler jeg har gått opp!!!! Jeg følte meg så dålig :(

Men nå er det ny uke og etterom det er 17 mai å fridager, så er det ikke noen timer mandag-onsdag så då MÅ jeg bare kjøre egentrening! Tenk om man hade hatt en personlig trener........!!!!!!!!

Vekta er i vart fall oppe på 84,3, bare 0,9 kg mindre en når jeg startet........ og 1,8 kg mer en den laveste vekten jeg ahr hatt siden jeg startet med vektklubben..... Det holder ikke!!!!!!!!!!!!!! Sån får det bare ikke være!!!!!!!!!!!!!!!!

5 kommentarer

ptholen

16.mai.2011 kl.09:08

Ikke angre deg i hjel på at du ikke kom deg til treningssenteret. Det gjør det bare verre. Se heller fremover å ver extra gira på å komme deg på trening dagen etter:) Smart å ta målebånd for å måle om du har gått ned i cm rundt mage f.eks siden vekt ofte kan stå stille i perioder og da mister man motivasjon. Jeg bruker mest målebånd for jeg blir bare lei meg hvis jeg ser at jeg har gått opp i vekt, men det er enten muskler eller vann, har ofte gått ned i cm uten at vekten beveger på seg. Og vektnedgang skjer ikke på et blunkt. Jeg tok 1 år ca på å gå ned 13kg, men det skjedde og nå klarer jeg å holde den vekten uten at den øker slik den gjorde før når jeg tydde til forte slankekurer.

Lykke til=)

missmarymeixner

16.mai.2011 kl.09:33

ptholen: Takk for en mye motiverende kommentar!! =)

lykkemammis

16.mai.2011 kl.09:52

Fin blogg:)

Willa

19.mai.2011 kl.18:27

Det å gå turer er jo i seg selv kjempebra. Man forbrenner jo faktisk fettet, og ikke alt det andre! :) Og det er ofte det er den beste treningen.

Og du er jo fortsatt under startvekten, noe som i seg selv ikke er forjeves! :) Det er ikke verre enn at du kan føre inn igjen de gode vanene og treningen igjen. :) Dette klarer du fint! :D

missmarymeixner

19.mai.2011 kl.20:13

Willa: Tusen takk for godt stød!!! =) Jeg er alrede igang med treninga, så då er det mye lettere at motivere seg å spise sundt også, rart dette heheh

Skriv en ny kommentar

hits