Barnemisshandel på ulike måter (MissMaryMeixner)

Barnemisshandel på ulike måter

    22.mai.2011
    kl. 20:59

Jeg såg nyligen et program på svenske svt1 om den lille gutten Budhia Singh "Maraton Gutten" som bare var 4 år, som  trente til å løpe maraton i OL 2016........ Her er en repotasje fra VG. At en gutt på 4 år skal bli presset til i løpe 70 km i over 30 graders verme er helt uakseptabelt, det får bare ikke skje, men det har nå enda skjedd.Jeg syns det er helt hemskt at sådant får/kan skje, at det skal gå så langt for myndigheter griper in og gjør noe.

En annen typ av barnemisshandel som ikke er lika allvorlig som denne historien men som enda gjør meg sint er de der Miss-konkurransene for barn.... Som sikkert mange av er ikke kaller Barnemisshandel, men det gjør jeg!!

Jeg er ganske sikker på at det er mammene til desse barnen som egentligen ville være med Skjønnhetskonkurranser men aldrig har kunnat pga. utsende og størelse.... Og jeg trur ikke at mange av de barnen skulle velge å gjøre dette om de fikk muligheten.

Vad trur du er grunnen til at foreldrene driver med dette??

Vad syns du om de foreldrene som presser sine barn til ting som egentligen bare vuksne skal drive med??

12 kommentarer

Marte Kristine

22.mai.2011 kl.21:12

Jeg syntes at mye av det blir helt feil.

marlenestrandask

22.mai.2011 kl.21:25

kjempe fin blogg! :) veldig fint design også .

- kommentere tilbake?

Beate♥

22.mai.2011 kl.21:27

Syntes det er helt forferdelig! :O

bixxx ♕

22.mai.2011 kl.21:27

Barnemishandling er tragisk ;(

♛ Caroline og Trine-Lise ♛

22.mai.2011 kl.21:27

trist!

liitamarita

22.mai.2011 kl.21:27

Det synes jeg er helt feil! Og de bruker barna sine!

Marielle Helene Stormo

22.mai.2011 kl.21:31

Enig i det du skriver! Burde ikke foreldra bare være glad for hvordan barna ser ut uten å dolle dem opp med sminke osv!?!?

Ida Malene

22.mai.2011 kl.21:32

Jeg er så enig med deg.... Det er en form for barnemisshandling.. Og det er helt forferdelig og se hva foreldre kan gjøre mot ungene sine, bare fordi de har lyst! Altså, nå mente jeg foreldrene..

Blir helt dårlig. De presser jo ungene sine, og ungene gjør selvfølgelig som mor eller far sier.

En unge gjør alt for å gjøre sine foreldre stolt, glad og fornøyd!

Huff, men man kan vel aldri få en stopper for det der... :(

Wolverinne

22.mai.2011 kl.21:38

uff.. synes synd på dem.. tror foreldrene (som som regel ser ut som noe greenpeace burde ha skuffa ut i havet igjen), lever ut noe de aldri kunne få eller holde på medd noe gjennom barna sine.. og jeg tror barna både lider da og senere i livet når de får et forvrengt bilde av virkelighet og skjønnhet

<3 martinebugge

22.mai.2011 kl.21:40

det er helt forferdelig... barn skal være barn!

22.mai.2011 kl.22:04

Skjønner ikke hva som gjør de missekonkurransene så mye verre enn alt det andre foreldre tvinger barna til. Unger som over hodet ikke liker piano blir sendt på pianospilling fordi foreldrene har en drøm om det, unger som over hodet ikke er interessert i håndball blir sendt på det fordi foreldrene en gang drømte om å bli håndballstjerner. Hva er så mye verre med at de melder på ungene på skjønnhetskonkurranser? fordi ungene tvinges til å vokse opp for fort? det gjør de jo alldeles ikke. De kan leke seg så mye de vil, det eneste er at de er med på en konkurranse av og til! De er like mye barn av den grunn! mange unger synes jo det er dritt gøy å leke prinsesse og skjønnhets dronning for en dag! det som blir feil, er når ungene ikke vil være med på dette, og når foredrene presser dem til det og er mer ivrige enn ungene selv. men det gjelder virkelig ikke bare missekonkurranser. det gjelder ALT,.

dia1.blogg.no

22.mai.2011 kl.22:04

Jeg har konkurranse på bloggen min vil du bli med?

Fin blogg

Skriv en ny kommentar

hits