Spontantur ut i Ålesund by igår (MissMaryMeixner)

Spontantur ut i Ålesund by igår

    22.mai.2011
    kl. 20:38

Satt hjemme å skulle egentligen bare slappe av med Elsklingen med en god biffmiddag og soffakos, så kommer det en melding in på mobilen fra Ida. Hun hade lyst ut, og jeg er ikke den som er den så jeg spurte Eirik pent om det var ok om jeg tokk meg en tur på byen, å det var ingen problem, biffmiddagen kunde vi ju ta på søndagen! Så Vipps så stod jeg i klar i "finstasen".... og var redo for litt vin og bytur.

Først blei det en bedre middag hos svigers til Ida (Fam. Wågsholm) med lammelår mmmmm det var godt alltså!!  Plus en hel del vin.... Så kom en vennine av Ida, Merethe på besøk  Sen var det bare å gjøre oss klar med litt girl-talk, potetgull og litt mer vin (der av formen idag.....), så var vi så klare vi kunde bli for byen og det nyeste utestedet i Ålesund Bocca! :)

Det var veldigt kjekkt på Bocca, vi danset litt, drakk noen øl og satt ned og pratet. Et koseligt utested syns jeg i vart fall!

Tokk 3 bilder igår, med mobilen........Heheheheh Fine bilder alltså............ Ja ja sån går det når man ikke vil ha med en vanlig kamera!

Kvelden ute på byen avsluttedes med burger fra Jafs mmmm (bare litt over middels mye kalorier i...) og så kom en veldigt snill Marius (mannen til Ida) og hentet oss så vi kom oss tryggt hjem!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits