Fått en oppfodring, ang. Paradise Hotel.... Spennende!! (MissMaryMeixner)

Fått en oppfodring, ang. Paradise Hotel.... Spennende!!

    25.mai.2011
    kl. 08:12

Ja min kjære veninne Karianne såg på sin første Paradise Hotel-episode igår, og hun lurer fert på vad det er som er så bra med programmet. Så jeg fikk denne oppfodringen av hun, at jeg alltså skulle skrive et innlegg om dette "fenomen" VAD ER DET SOM ER KUL MED PARADISE HOTEL?

Jo Karianne og ni andre som er intressert av at høre vad jeg syns....

Det som er kul med Paradise Hotel er at det er en gjenng med ungdommer i 20-årene som melder seg på programmet og dummer seg sånn ut i form av sex, falskhet, barnslighet og bare ren dummhet, de vet alltså ikke bedre en at vare med i en sådnat program. De får 15 min av berømmelse å det er sikkert en trigger bare i seg sjøl og sen at de konkurrerer om en litt større pengesum gjør vel til at de sikkert gjør/sier en del ting som de aldrig skulle si/gjøre hjemme der inte flere 10000 sitter og ser på de. Og så sier de at de gjør det for opplevelsen, og det er sikkert helt fantastiskt at få være i Mexico på "ferie". Men om jeg reiser til Mexico så vil jeg ikke ha 10 filmkamrer oppi trynet mitt hele tiden. Så de som sier at det er for opplevelsen og ferien så er det nokk ikke hele sanningen....

Det er altså så dårlig tv så at det blir kult, så dåligt så det blir bra. Det er gøy å se på folk som gjør "litt" gale ting.

 Jeg ar absolutt et stort FAN av programmet, følger det "slaviskt" mandag-torsdag, men jeg har også mine begrensninger (faktisk heheh) Så når denne norske sesongen er slutt og den danske starter så fortsetter jeg FAKTISKT ikke å ser på den!!! Det må være grenser for hur mye dummheter man kan/mår bra av at se på under ett år... hehe

Vad syns du??

5 kommentarer

Linni Blystad

25.mai.2011 kl.09:49

Hater det programmet. Er så sykt tragisk. Det er ikke morsomt å se på, det er bare flaut! Har virkelig andre ting å bruke tida mi på enn å se på en gjeng hjernedøde ungdommer. :)

Trude

25.mai.2011 kl.10:29

Mennesker liker å se andre mennesker "drite seg ut", det tror jeg i all hovedsak er årsaken! Selv ser jeg ikke programmet og heller ei bruker jeg det som "nød" program om det ikke er annet å se... Jeg ser heller ikke logikken i at seere bruker den "det er så dårlig at det blir bra" Er det dårlig, så er det vel dårlig? Er det bra, så er det vel bra? Stort mer avansert enn det da? Jeg ser bare ikke underholdningen i det at ungdommer springer halvnakne rundt og lar kåtskapen herje villt på denne måten, og aller minst på tv!

Jeg har likevel full respekt for at andre liker og ser det programmet, Takk gud er vi ingen like!:)) Men hold det tv-programmet unna min tv og mitt åsyn!;p

det rosa hjornet

25.mai.2011 kl.10:47

Så på det da Petter og noor og dem var det for noen år siden. Nå sitter jeg heller å kjeder meg en å se på det :) Men du har helt rett i at det er så dårlig underholdning at det faktisk blir bra, jeg fikk bare nok etter en sesong :P

Martini

25.mai.2011 kl.17:09

Hvis du ser på det "slavisk" så kan du ikke si at de bare spiller på sex og at de bare dummer seg ut. Hvis du følger med så følger duu med pga spillet... Jeg trodde de bare spilte på sex og dumma seg ut og at det var sykt idiotisk, men da fulgte jeg ikke med og da var det ikke gøy. Næ følger jeg med og det er faktisk spennde.. Men det er TV så hvis du syns det er så idiotisk så ikke se på det da!

missmarymeixner

25.mai.2011 kl.17:22

Martine Wathne: Jeg har ikke sagt at det er idiotisk..... Men jeg trur jeg vet sjøl om jeg følger med eller ikke... Men det er jo bare vad jeg trur... Men takk for kommentaren! :)

Skriv en ny kommentar

hits