Koselig dag igår!! (MissMaryMeixner)

Koselig dag igår!!

    28.mai.2011
    kl. 09:25

Igår sente vi jo av pappa Eirik til London så at vi skulle få ha jente-helg... :) Så på formiddagen reiste vi til Moa svømmehall og badede med barselgruppa. Det er alltid like gøy å møte de små med sine mammer!

Barselgruppa består av 4 gutter og Vanessa, Vanessa er eldst å kommer to av guttene bare 1dag etter, Aksel Johan og 2 dager etter, Petter, så er det en liten glipp til de andre som kom 10 dager etter, David, og 21 dager etter, Ruben. Men alle er født i november. Vanesse kom først og er absolutt størst... hehe Men det er klart, skal hun klare å ta seg an de der guttene gjennom åren så må hun sikkert være litt større å ha litt bein i nesen ;)Etter badinga er vi alltid slitne så då var det bare  å komme seg hjem å hive Vanessa i seng å sen hive seg sjøl på sofane en liten stund før det var middag og sen videre til beste svigerinnen Kathrin!

Der møtte vi Vanessa sine syskenbarn Adrian 3,5 år og Markus 1 år, ja så her må hun også ta seg an de guttene. Hun har et hardt liv med alle desse guttene alltså hehe. Sen når alle 3 barnen sov før kl 8 (med visse våkenperioder for Vanessa) så fikk vi mammene kose os med det sundeste godteriet matbutikkene kan erbjude. =) LIKE LIKE Altid like koseli å være inne med svigerinnen min! :) Men klokken blei over 23 og då er Mary-Lou trøtt så då var det bare å vekke stakkers Vanessa å få på hun litt klær for å sette hun i bilen å kjøre hjem. Så hun fikk sove i sin egen sen, å jeg fikke sove aleine i vår store seng!

Fantstisk dag igår helt enkelt!!

<3

Én kommentar

Kathrin

28.mai.2011 kl.10:26

Go morn:) takk for i går ja, d va veldig koslig!! Vanessa skal få nok å henge fingrane i ja med alle dissa guttane! Men ditta takla ho bra. Snakkes i morra da:) ha en fin lørdag!

Skriv en ny kommentar

hits