Tidlig bursdagsgave fra Elsklingen (MissMaryMeixner)

Tidlig bursdagsgave fra Elsklingen

    03.jun.2011
    kl. 07:34

Ni som kjenner meg vet jo at jeg har bursdag i september og ni som ikke kjenner meg vet nå også at jeg har bursdag i september hehe Så deyt betyr at det er en sjikkelig tidlig bursdagsgave, det handler lissom ikke om bare noen dager tidlig. Men dette er en ting som jeg verkligen vil ha og verkligen trenger just precis nå, så då kan jeg ikke vente til spetember med å få den lissom.

Ja vad er det nå da som er så viktigt just precis nå??????

Jo..... Eirik skal betale for at ej gskal få møte en annen mann............ 10 ganger på et sted der det er en masse andre svette kvinner og menn!!!!  NEI han skal ikke betale for at jeg skal få meg en toyboy hehe

Jeg skal få meg en PT, ja PersonligTrener!!!!! Å det trenger jeg verkligen just precis nå!! Trenger en person som kan pushe meg å trene litt hardere, trene riktig og spise litt sundere!Så då skal vi starte med 10 timer, der vi skal gå igjennom kost, trening å annet som er veiktig for at min vekt + klæstørelse skal rase! Så får vi se om det bli 10 timer til etter det....

Han som skal hjelpe med med dette heter Stefan er 43 år og er faktiskt også fra Sverige, så då får jag konsentrere meg for å prate orntlig svensk (han skjønner jo svorsk hehe men jeg trenger å "øve" på svensken min...) Han ser i vart fall ganske skummel ut, precis som en sån kroppsbygger som man ser på treningssentrets indre del der de har vektstengene å de frie vektene. Men han er absolutt ikke så skummel som han ser ut hehe Han har lovd at ikke skrike på meg, men bare pushe og hjelpe meg! Så han er ganske snill! :)

Så på mandag starter vi med den første timen! Og det er bare med ren glede som jeg ser frem emot den timen!!

Og jeg skal såklart oppdatere dokke på hur det går..... :)

 

5 kommentarer

Kathrin

03.jun.2011 kl.08:54

Go morn:)

Ditta gler e me til å høre om. Kunna godt tenkt me å hatt et par tima med PT e også, sjøl om e har kommet godt i gang med styrketreninga og for så vidt spisinga. Lykke til:) du får kose d max i helga og lade opp kroppen til mandag!

a l b a f a l c h n e s h e i m

03.jun.2011 kl.09:23

ååå, så gøy! Det høres sykt smart ut med persolig trener .. :)

tinaalt

03.jun.2011 kl.09:24

fint blogg, komentere tilbake?<3

missmarymeixner

03.jun.2011 kl.09:26

a l b a f a l c h b l o g g: Ja jeg trur det er lurt! :)

Kristine

05.jun.2011 kl.21:14

Masse lykke til i mårra, flinka:)) Gleda mæ til å hør om det, og grua litt til å hør kor støl du blir..... ;)

Skriv en ny kommentar

hits