Skjer ikke så veldigt mye just nå (MissMaryMeixner)

Skjer ikke så veldigt mye just nå

    09.jun.2011
    kl. 07:08

Nei nå er en tid som er ganske trist. Jeg er litt syk og det er litt dårlig vær, då blir jag trist. Men det skal snart endre seg!!!!!

For i morgen reiser jeg og Prinsessan til Skien (min førre hjemmby), for å besøke noen av mine beste venner, slappe av og kose oss og gå på festen til Bekim på førre jobben. Det blir stas, å møte alle de fine menskene som jeg er så glad i!

Men først idag så blir det treff med PT-Stefan, vi skal bruke målbåndet..... ufff å gru.... Men det må bare til, så vi ser hvor jeg står i dag. Og kan avlese vad som skjer med kroppen min ettervart. Så skal jeg få en ukes-meny på vad jeg skal spise og når jeg skal spise. Så skal jeg starte med dette 100% neste uke, når proteinpulver å annet har kommet in i hjemmet. :) Så får jeg starte med treninga neste uke også, når jeg ER frisk!!! :)

Så blir det Barsel-treff, det er så koselig det! Idag skal vi trille tur her hjemmifra oss og mot Meny på Lersta ned Lerstadbakken,  ned på tomta og se på husbygget, sen hele runden tilbake hjem igjenn. Vel her hjemmer serverer jeg og Vanessa en sunn og god lunsj som avsluttning på en lang trilletur! :) Så nå håper jeg bare at været vil være med oss......

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits