Road-trip, Skien, Fest, venner = Mye glede!!! (MissMaryMeixner)

Road-trip, Skien, Fest, venner = Mye glede!!!

    14.jun.2011
    kl. 12:47

Då har jeg og Vanessa som sagt kommet oss hjem til Ålesund igjenn, efter noen fantastiske dager nede på Østlandet.

Fredag

Vi startede på Vigra (Ålesunds flygplass) kl 9 på morgenen. Der møtte jeg faktiskt en av mine favorittbloggere, http://selmafjortoft.blogg.no/, hun skriver om mote, hur man gjør gamle plagg til nye å mye annet intressant! :)Flyresan mot Oslo gikk bare fint, Vanessa fikk litt mat sedan sov hun i 30 minutt tils vi hade landet, så då var det bare å hente bagasjen å komme seg til Avis. Vi fikk en svart Suzuki SX4, helt grei bil (men ikke like bra som min egen såklart hehe). Med en hjelpsom man fra Avis så blei bilsæte til Vanessa instalert orntlig og vi kunde begynne ferden mot Skien.

GPS..... Jo jag hade en helt ny gps med meg så jeg skulle finne fram..... Men det er jo sån at det tar en liten stund for gps'en er i kontakt med satelitene og det gadd varken jeg eller Vanessa vente på, så vi starte å kjøre, jeg viste jo at vi skulle mot Oslo og Drammen.... Men så når endelig gps'en har funnet de stalitene så sier den: Veitull/Bomstasjon. Og så kommer denne bilden opp.Og ettersom jeg kjører bilen så leser jeg ikke hele teksten, men oppfatter teksten som: Denne veien har bomstasjoner, vil du fortsette denne veien? Så jeg trykker JA og er lykkelig med det, for jeg vet jo at det er den korteste og snabbeste veien. MEN når gps'en ber meg om å snu, så blir jeg usikker på meg sjøl ettersom gps'en vet jo rett vei.... Så jeg snur å vi begynner å kjøre mot Hønefoss og det går jo font tils jeg må kjøre av veien å inn i skogen, der vi ser desse....


Men det var jo fin natur...Og Vanessa kosa seg.....Og sov....Så nå skjønte jeg vel at det ikke stod sån som jeg trudde på det spørsmålet om bomstasjoner...... + at 3 timer og 51 minutt er litt lang tid fra Gardemoen til Skien... Så når vi endelig kommer ut på en stor vei igjenn å kan stoppe på en bensinstasjon som steller jeg om gps'en og trykker NEI på det spørsmålet om bomstasjon og då blei resan mye kortere.. heheh Rart dette!!Det skulle jo egentligen ha sett sån ut, litt bedre med 2 timer og 30 minutt på store fine veier uten dyr....MEN såklart så er huvudveien som gps'en sier at jeg skal kjøre på avstengd, så jeg får igjenn kjøpre på de små skogsveiene hehehehhehe Men vi kom fram tilslutt, å det var med et stort stort smil jeg kjørte in i Skien!!!

Etter det var vi så slite så vi togg en sjapp tur på Fritidsparken for å si hei til de på jobb, sen vart det en liten trilltur på Arkade for litt shopping, sette os ned å se på vannet og lektern, sen var det bare å komme seg på hotellet å få en fantete Vanessa i seng. Sen etter kl halv 8 på kvelden gjorde jag ikke my mer en skifte kanal på tv'n hehe

Lørdag

Vaknet og spiste en koselig frukost med Eli på hotellet, den vart det en liten tur på Herkules på å se om det var noe spennende, blei ett par øredobber fra................... CMYK heheheheh

Sen var det tur for bading i Fritidsparken, deilig!!!! Vanessa kosa seg i vannet som vanligt! Så etter det var det inn i bilen igjenn får å åke å hente opp Jessica i Larvik så hun kunde guide eller rettere sagt kjøre oss til Åse i Sandefjord, der Vanessa skulle overnatte, å mamma fikk komme seg på den store 40-års festen til Bekim i Skien. det var med en ganske stor klump i hjertet som vi reiste fra Sandefjord uten min solstråle i baksæte. Ikke for at Åse skulle gjøre en dårlig jobb, men bare for at det var første gangen jeg ikke skulle være i samme byen som Vanessa når hun sov borte. Men det visede seg såklart at alt hade gått bare fint, å det visste jag jo egentligen!

Så nå var det bare å komme seg tilbake til hotellrommet å gjøre seg klar å invente litt venner før vi skulle opp på festen! Så koselig å møte de fineste vennene mine igjenn, var jo så lenge siden sist! Men som jeg sa til dem: Flyet går den andre veien også! ;) Så jeg har stor tro på at jeg blir invadert av Telemarkinger når huset står ferdigt... :)

Så var det endelig den STORE FESTEN, Bekim 40 år (man kan trur at han bare er 25 heheh) Det blei en koselig, kul å minnesverd fest med mange kjente! Dessværre så reiste vi til byen for å gå på Mets, og det angrer jeg på, for det var jo sjikkelig gøy på festen, så var det laaaaaaaaaaaaang kø på Mets og som alltid fullt med folk. Så vi danset litt å sen gikk vi for å få i oss litt nattmat og sen gå de få stegen til hotellet.


Jag å Eli

Jag å Jessica

Maria I Polland å Camilla

Bursdags"Barnet"

Tor Helge å jag

Eli å Magnus

Jag å Markus

Massa kake

Jag å Jessica

Eli, Bekim å Jessica

Jag å Jessica


Søndag 

Delig å sove litt lenger en til kl 6-7 hehe Og formen var faktiskt fin, så det vi sa på kvelden før stemmde: " Alt blir Bra" Så vi klart jo å komme oss ner til frukosten, og det var supergodt!! Så gikk vi opp til relaxen for å bade bobbelbad, å det var verkligen bobbelbadSå var det bare å sjekke ut å kjøre veien til Sandefjord for å hente prinsessen min. Etter det reiste vi hjem til Jessica i Larvik, der skulle vi grille, det hade vi gledd oss til hele helgen! Men det var jo storm ute så det blei grillkjøtt i stekpanna inne, men det var godt det også! Sen kom barnevakt Åse på besøk med sin babyprins Snorre. Så var det bare å komme seg i seng så at vi var utvilt til mandagens biltur til Gardemoen igjenn.

Mandag

Startet vi å kjøre kl 10 for vi visste ikke hur mye biler det skulle være på veien, kansje litt i tidligeste laget ettersom flyet skulle gå 16.30, men man vat aldrig vad som skjer på veien. Men det ver nesten ingen trafikk, så bilden gikk så det susede å vi var framme på Gardemoen og leverte bilen  ca kl 13.00. Så då hade vi god tid på oss å sjekke in, spise, shoppe å sove Vanessa alltså, jeg var så sliten så jeg kunde sikkert stått å sove hehe Så var det endelig tid til å gå på flyet å komme seg hjem til Eirik!

TUSEN TAKK ALLE INNBLANDET FOR EN FANTASTISK HELG <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits