Første PT-treninga igår :) (MissMaryMeixner)

Første PT-treninga igår :)

    17.jun.2011
    kl. 07:05

Ja då har jeg endelig vart på min første PT-trening ever. Det var gøy, vi gikk i gjennom alle de øvelsene jeg skal jobbe med den kommende tiden fremover. Det var brøst, biceps, triceps, rygg, ben og mage.... Ja hele kroppen, det må lissom til for å få noen som helst orden på denna "muffin-kroppen" ;) Så avluttet vi hele styrkeøkten med å gå på Tredemølle, ikke så veldigt gøy... men men var gjør man ikke for drømmekroppen?! :)

Og så spisinga, den går bare bra den, masse mat eller ikke mye mat/gang men mat mange ganger/dag. Spiser frukost = hjemmegjorde frukostblandning med yoghurt eller melk, mellommål 1 = proteinpulverdrink + frukt, lunsj = laks, kylling eller svinekjøtt og 25 g fullkornspasta eller fullkornsris (det er veldigt lite i førhold til vad jeg pleier å spise av pasta) og masse grønnsaker, mellommål 2 = proteinpulverdrink + frukt, middag = laks, kylling eller svinekjøtt og 25 g fullkornspasta eller fullkornsris og masse grønsaker (alltså samme som lunsj) og kvelds = smoothie eller omelett. Så variasjonen er ikke den største, så jeg må bare prøve å finne forsjelli oppskrifter så at jeg ikke kjeder meg ihjel når jeg spiser. Dette spier jeg mandag til fredag så får jeg bare kose meg med den maten jeg vil lørdag og søndag! :) Og søndager spiser vi til 99% tacos og det er jo ingen problem å spise sunn tacos. :)

Så nå er det helg og då kommer min svenske Veninne Sara på besøk, åååå gleder meg sån!!! Så skal vi ha jentefest med masse fine jenter her hjemme, det blir stas!!!! =) Så då regner jeg med at det blir en del kalorier..... Men men sån er det bare, man må leve også!! :) Det er jo snart mangad igjenn.... hehe

Ønsker dokke en fin fredag, jeg skal kose meg med muskelverken som kommet smygendes under natta..... :)

Men så er

2 kommentarer

Kathrin

17.jun.2011 kl.07:44

E gler me også til helga:) ditte blir gøy!

Ja man må vær kreativ på diett, ellers blir d gørr. Lykke til !!

Stine Camilla

17.jun.2011 kl.17:00

Sv: Takk for tips :) Har hørt mye bra om Primark :D

Klem Stine Camilla

Skriv en ny kommentar

hits