Mandag, men snart er det "helg" i 2 uker... (MissMaryMeixner)

Mandag, men snart er det "helg" i 2 uker...

    29.aug.2011
    kl. 08:59

Da har helgen suset forbi, precis som ale andre helger gjør. Denne helgen har vart helt fantastisk!! :)

Fredagskvelden er nå under krabbesesong = Krabbefredags-kos. Da var det krabbe, majones, loff og øl som sto på menyen. Det er jo bare så godt!!! Mmmmmm Kunde det bare være krabbesesong året om. Men da kansje jeg hadde blitt lei hehe

Lørdagen var bryllupsdag, Ikke min hehe Nei et vennepar av oss, Anders og Karianne gifte seg. Å bryllupet var helt fantastiskt. Og mye tårer blei det (som vanligt... hehe). Fantastastiskt fint brudpar, fin lokale, fint pyntede bord, super god mat, masse kake, god stemmning, dansing.... Og en del drikke :) Ja helt enkelt ennu et fantastiskt bryllup!Søndagen gikk åt til å være trøtt samtidigt som vi prøvde å være bra foreldrer hehe. Det gikk fint det, vi er så heldige som har den mest stille å rolige barnet jeg vet om!!! :) Tusen takk Vanessa for at du gjør en ganske slitsom dag veldigt enkel å koselig! :)Og denne uken da, vad skjer???

Jo vi skal endelig få litt sol på våre kropper!!!!!! Ni som bor her i Ålesund vet jo hur dårligt "sommerværet" har vart, så sol er vel ikke det som vi er mest bortskjemt med NEI!! Så det skal bli så deilig!! Vi skal ned til Portugal og møte Svigers som alrede er der nede. Vi reiser på onsdag Wwwwweeeehhhhohoooo =) Så kommer et vennepar av oss på lørdagen Wweeeeehhhhhhoooooo =) Det er beste Eirik, Karianne og Thea som kommer, de har vi jo ferierat med en gang tidligere så det kommer bli så BRA!!!! Vi skal nyte kvslderne ute på terrassen med god mat og drikke, mens dagene kommer gå til soling og bading i bassenget! :) Og kansje litt shopping..... vem vet vem vet.... Kosa oss skal vi vart fall gjøre!! :)


Fint reisefølge =)

Sånn det var min helg og litt om vad som skjer denne uken, jeg gleder meg stort!! =)

Ha en fin fin dag ale sammen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits