5 måneder siden (MissMaryMeixner)

5 måneder siden

    29.aug.2011
    kl. 10:42

Jo det var eksakt på dagen 5 måneder siden jeg starte mitt vekt nedgangsprosjekt.... Og hur har det gått så langt og vad har jeg gjort??

Jeg startet med å gå med i vektklubben på vg med en vekt på 85,2.... og en midjemått på 105 cm uffff å fy!!! Så kjørte jeg på med god trening å spiste ganske bra i 3 måneder og jeg kom meg ned på 82-noenting men så stoppet det lissom opp, å gikk litt opp og ned. Så da bestemte jeg meg for å leie en PT, og det er nokk det beste jeg gjort! Kjøpte med 10 ganger å de 10 gangene kjørte vi på med steinhard trening og stramt kosthold og det gav resultat!! :) Når jeg startet veide jeg 83 kg og målet rundt magen var 101 cm, nå etter de 10 gangene veier jeg 79,7 kg og rundt magen 97 cm =) =) =) Men nå er de 10 timene over og jeg må klare meg sjøl, det har gått så som så. Men jeg prøver å trene 2-3 ganger/uke! Blir i vart fall 2 volleyballtreninger i uken, og de er rett harde nå i starten når alle skall komme seg i form til seriespillet! :)

Jeg har fortsatt målet om å komme meg ned til 70-72 kg så det jobber jeg med!! Og såklart komme med ned i klæstørelse!

Men som sagt nå blir det jo 2 ukers ferie.... Og ferie er ferie, men jeg skal prøve meg på å gå turer på morgenen for det blir for varmt, finns veldigt fine tur/løp veier veldig nært huset vårt i Portugal! :) Må jo kompensere litt for all den gode maten som vi kommer at spise og for ikke tale om den gode drikken... :)

Ha en fin fin dag folkens! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits