Siste delen av ferien (MissMaryMeixner)

Siste delen av ferien

    19.sep.2011
    kl. 09:31

Da er det kansje på tide å fortelle om de siste dagene på ferien. De var like fantastiske å varme som de tidligere! Vi kosa oss med soling, bading, spill spilling, shopping å masse god mat!! Og så var vi på Auqa Marin, som er akvarium/dyrepark/badeland/lekeland i samme, det var varmt og eftersom vi var der i lavsesong så var det ikke mye som var åpent så tidligt på dagen, så det var en stor skuffelse for store å små.... eller kansje mest for store igrunn.Jeg var hos frisøren, måtte jo få vekk den gull/blonde fargen med den 3 cm's lange etterveksten.Og sånn blei resultatet, jeg er kjempe fornøyd med den sjokoladebrune farven! :)

Så var vi på besøk til Eiriks tante og onkel i Tavira (trur jeg det heter). De bor har også feriehus i Portugal, ett flott hus med fantastisk hage med frukt og blomster. Og ikke minst en Fullsize tennisbane =)

Fantastiskt flott!! Takk Tante Eva for en fin omvisning av hus og tomt! Den kvelden avsluttedes med en fantastisk middag i Tavirasentrum, med en vaken Vanessa... :)

Så var det bare noen dager igjenn på ferien, så da var det bare panikk-soling som stog på planen... hehe

Det var trist å måtte reise hjem, men sån er det vel altid når man er på ferie! Var i vart fall supertrist å komme hjem til Ålesund når det var regn og haggel.........

Det er bare å glede seg til neste år, da blir det Portugal-ferie i et helt nytt hus!!! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits