Kettlebell = Hardcore trening (MissMaryMeixner)

Kettlebell = Hardcore trening

    20.sep.2011
    kl. 08:00

Igår tenkte jeg at jeg skulle prøve ut et nytt treningssenter inom Aktiv-familien, så det gjorde jeg. Jeg hade bokket meg in på to timer på GISKE, Zumba og Kettlebell.

Og det må jeg bare  si, for et triveligt senter med mye trivelig personale, stjerne i boka for de alltså! :)

Zumban gikk vel greit... Var noen nye sanger som jeg ikke hørt tidligere når jeg vart på Zumba på Nørve eller på Blindheim, men trinnen var nesten de samme så det gikk greit, men det finnes mye plass for forbedring til neste gang! :)

Og så var det denne Kettlebell'en, i beskrivelsen på Aktiv sine nettside står det: "Kettlebell er en gammel russisk treningsform. Når man ser selve ballen er det mange som tenker hardcore muskelbygging. Men det stemmer ikke.
Kettlebell er brukevennlig og du forbrenner MANGE kalorier. Du holder bevegelsene oppe uten å stoppe, og får derfor en intens og god trening. Timen passer alle"

Så når man leser russisk treningsform, burde man kansje skjønne at det er en tuff time... Vi hade 6 øvelser, de 6 øvelsene skulle vi først gjøre var og ein i 90 sekund og vile 5 sekund mellom var øvelse og etter en runde med de 6 øvelsene så var det 2 min vile så var det alle de øvelsene igjenn i 60 sekund og sen den siste runden med alle 6 øvelsene varte det bare i 30 sekund. Det var slitsomt alltså, når man står i en og samme øvelse uten stopp i 90 sekund så blir man ganske sliten! :) Men det var göy! Så det blir nokk en ny time neste mandag!

Vil man ha trening for heile kroppen på kort tid så anbefaller jeg Kettlebell på det starkeste!!!

Så tenkte jeg skryte litt, brukte opp 1589 kalorier på de to treningstimene igår, det var ca 800/time =) NICE!!!

Noen annen som prøvde Kettlebell eller kansje har planer om det??

2 kommentarer

Natalieej

20.sep.2011 kl.15:58

Det må jeg prøve!

missmarymeixner

20.sep.2011 kl.18:16

Natalieej: Jaaa det må du :)

Skriv en ny kommentar

hits