Knekkebrød på Mary-Lou sin måte... (MissMaryMeixner)

Knekkebrød på Mary-Lou sin måte...

    27.sep.2011
    kl. 19:16

Eirik sier at vi har så mye "fuglefrø" i skapet, så jeg tenkte jeg skulle bruke det "fuglefrøet" til noe, så da tenkte jeg prøve meg på eget knekkebrød, noe som jeg egentlig skulle ha prøvd meg på lenge....  Og så såg jeg på en annen blogg en oppskrift på knekkebrød, så jeg gjorde min vri på den så jeg skulle slippe dra på butikken å innhandle ennå mer med "fuglefrø".Jeg brukte:

Hasselnøtter

Knust linfrø

Sesamfrø

Solsikkekerner

Græskarkerner

Groft Havsalt

Vann

Sett ovene på 160 grader

Ta litt av alt, knus hasselnøtter og litt av græskarkernene, blande i resten av "frøene" i en stor bolle og hell i vannet. La det stå å svelle i ca 15 min.

Så er det bare å bre deigen ut over et stekebrett med bakepapir på og in i midten ovnen, de skal brettet stå i ca 60-70 min tils knekkebrødet fått en fin gyllene farve.
Og sån blei resultatet før de blei til " rutor....

Og det ser jo kjempebra ut.... Men gikk det å ha på smør? NEI Då blei det müsli... heheh Man kan visst ikke lykkes hvær gang.... Men jeg trur at jeg hade i for mye vann og at kansje "knekkebrødet" ikke var inne tillrekkligt lenge i ovnen. Men skam den som gir seg, jeg skal hive meg in i knekkebrøds-bakinga igjenn snart. Og bevise for meg sjøl at jag kan...

Men det blei i vart fall god "müsli" :)

 

4 kommentarer

Nikkis verden

27.sep.2011 kl.19:38

wow så flink du er

missmarymeixner

27.sep.2011 kl.19:51

Nikkis verden: Flink å flink, fikk det jo ikke til... Men målet er å få det til :)

Tonje Claussen

27.sep.2011 kl.21:19

Fiiiin blogg!

missmarymeixner

28.sep.2011 kl.07:46

Tonje Claussen: Tusen takk!! =) Bare si ifra om det er noe du lurer på eller om det er noe du vil vite mer om. Ha en fin fin dag! :)

Skriv en ny kommentar

hits