Blei ingen sko igår (MissMaryMeixner)

Blei ingen sko igår

    29.sep.2011
    kl. 08:25

Nei har man en baby som er trøtt å sliten etter babysang så er det ikke helt greit at åke på sko-shopping med mamman sin. Så vi drog rett hjem etter babysangen å koste oss i sofaen og spiste litt mellis (mellommål) før vi tog oss en liten power nap.

Men idag skal det bli sko, ja det må det. Vi skal i vart fall ut til byen for å møte Barselgruppa. Vi skal nemligen på tur til Langevåg. Det er shopping som står på planen, Devold og Bergans skal nøye gå igjennom av oss 4 mammer med våre underbare babyer i deres vogner.... Hur skal det gå?????

Så da tenker jeg at det blir skokjøp etter Langevågsturen. Må nemlig ha de skoene til den outfitten jeg skal ha på lørdags kvelden. Da skal vi ut og spise med gode venner!!! Gleder meg MAKS!!!! Vi er en gjeng på 4 par som skal på Maki, Ålesunds dessidert beste restaurang!!!! I <3 Maki!! Når jeg å Eirik har noe å fire eller når vi skal kose oss maksimalt går vi alltid hit! Hjemmesiden finner ni HER. Så her skal vi kose oss med masse super-duper god mat og drikke kvelde lang!!! =)

Ha en fantastisk dag!!! Det skal i vart fall vi ha!! =)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits