Volleyballlaget mitt (MissMaryMeixner)

Volleyballlaget mitt

    30.sep.2011
    kl. 09:29

Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om volleyballlaget mitt, de er jo en stor del av livet mitt, med tanke på at vi trener sammen 2-3 ganger/uke, spiller kamper ilag  og reiser til kamper ilag.

Jeg kan vel ikke si at jeg kjenner hvær og en av de kjemp godt, vi har jo bare spillt en kamp i lag å trent ca 3-4 uker ilag. Men jeg vet i vart fall at det er en herlig gjenng, mange fine jenter som jeg kommer bli veldigt glad i! Sikker like glad som jeg blei i det "førre" Blindheimslaget mitt. Men ettersom at neste alle av de "gamle" spillene har flyttet til høyre og venstre så har jo laget blitt neste helt nytt over sommeren. Og det er jo kjekkt på sin måte, nytt blod, nytt tenkende, nye systemer.

Laget består av et masse ungt tallent som er villige til å satse og lære og det liker jeg kjempe godt! =) Så gøy å se noen som verkligen prøver å få til noe og sen lykkes etter iherdig trening, at se den gleden, det er fantastiskt!

Jeg håper og TRUR på en fantstisk sesong der vi får spillt laget sammen på beste måten. Med hjelp av bra trenere og vår starke trener vilje så kommer vi gå langt sammen! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits