Lørdagen (MissMaryMeixner)

Lørdagen

    03.okt.2011
    kl. 08:50

Som jeg skrev i tidligere innlegg så var jeg jo å trente volleyball på lørdagen etter lunsj. Så var det bare å hive seg i bilen å komme seg hjem å pakke til Vanessa som skulle på overnatting til farmor ute i byen og komme seg i dusjen å gjøre seg klar for kvelden.

Det er så kjekt at svigermor bor mitt ute i byen, bare 10 meter fra Maki, der vi skulle spise på kvelden. Speciellt kjekt er det når det øsregner!!! :)


Her ser ni avstandet, svigermor bor i det røde og Maki ligger i det lysgrønne ved siden! Perfekt!!

Først så satt vi hos svigermor og såg litt på tv å drakk litt vin før Vanessa skulle sova og vi skulle ned til Maki og møte våre fine venner!

Der nøt vi en fantastisk middag med god drikke, selv om han servitøren ikke helt hade dagen.... hehe  Det blei 4-retter på allesammen. Jeg spiste Ørret Tartar, Konke krabbe, Lange og oster. Skulle egentlige ha hjort, men den tokk visst slutt... Der startet den ikke så bra dagen for servitøren vår. Men jeg som spiser ALT tokk bare fisken, og den var fantastiskt god så det gjorde igrunn ikke så mye at det blei litt feil. Jeg er fortsatt glad i MAKI!! <3

Sen ringte svigermor... Vanessa har blitt kjempe førkjøla, så jeg fikk skjuts til 7 eleven for å kjøpe nesespray til lille prinsessen. Så fikke hun den og sovna godt etter hvart. Så da fikk jeg og Eirik kosa oss videre med noen drinker på byen. Vi gikk først til Bocca, der vi observerte den ikke så pene kledseln på visse av klinetellet der... Dette kan ni lese om HER. Og etter det gikk vi over veien til First hotell Atlantica, der har de Ålesunds beste drinker (syns i vart fall jeg) Så der blei det en eller to drinker før vi fannt ut at vi var trøtt å ville hjem.

En mye bra kveld til tross for at lille frøken blei litt syk.

2 kommentarer

Juni

03.okt.2011 kl.08:56

Fin blogg du har :))

missmarymeixner

03.okt.2011 kl.09:04

Juni: Tusen takk, bare å følge med videre! :)

Skriv en ny kommentar

hits