Fæn... Men ny uke = Ny kamp (MissMaryMeixner)

Fæn... Men ny uke = Ny kamp

    10.okt.2011
    kl. 09:05

Nei det gikk vell ikke helt bra på kamapen i Oslo på lørdagen.... Tap med 3-0....  Men vi var over 20 poeng i hvær sett da, det er en liten trøst, så var jeg nødt til å spille på kantposisjonen for super-duper Gabrielle var i London.... Så nå gleder jeg meg masse til hun er tilbake på banen og kan spille kant så jeg får holde meg til min faste liberorolle som jeg trives så bra i!

Det var vel gøy at slå på kant også, men ikke når man er nervøs de to første setten og ikke gjør ett endeste poeng... Det var i 3. sett som jeg startet og produsere poeng, og da kom det 3 poeng på rekke og rad, litt seint kansje....

Men som sagt, Takk for tilliten eller vad vi nå skal kalle det heheh Nå trekker kjeg meg tilbake til min plass som Libero! :)

Btw så sier Eirik at jeg er i avisa idag.... så jeg å Vanessa må vel ta oss en tur på butikken å kjøpe en avis, for å se hur gale det er.....

Nå er det ny uke, nye treninger og ny kamp! Og ikke vilken kamp som helst. DERBYKAMP!!! Vi skal spille mot Ålesund Volleyballklubb, på lørdag. Det er bortekamp hehe så vi må tenke på å reise i tide så vi rekker frem....... til Fagerlihallen =)

Dette betyr at jeg vil, håper, ønsker, trur og (krever) at alle mine fine Ålesunds-venner kommer å ser kamp å selfølgelig heier på Blindheim, eller i vart fall heier på meg ;) Sån da har vi en avtale, lørdag kl 13.00 i Fagerlihallen! Nice ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits