FOTBALLFRUER, Stockholmstur (MissMaryMeixner)

FOTBALLFRUER, Stockholmstur

    24.okt.2011
    kl. 08:22

Jo det blir litt mas om Stockhols-turen, men jeg gleder meg jo så masse så det får ni bare stå ut med, det er jo som sagt bare en uke igjenn ;)

Jeg har "ansatt" en riktig Stockholmare, min fine veninne Gabriella Riddez, ni kan lese hennes blogg HER.  Ja men vad har jag "ansatt" hun som da???? Jo som guide/planerere/rådgiver.... Hun skal finne ut plasser for oss å se, spise, shoppe, drikke å kose oss maks på!! Jo jeg er svensk og har vart i Stockholm, men ikkee så mange ganger og når jeg vart der så har jeg i stort sett bare sett og shoppet på Drottninggatan....... Og det er jo det samme som og reise til Oslo og bare gå på Carl Johans gate.... Så nå vil jeg se noe annet, se andre kule butikker å spise på koselige annerledes restauranger. Så det er altså det Gabriella skal hjelpe oss med. Tusen takk for det!! :)


Bilde lånt fra Gabriella sin facebook :) Se så vakker!

Jeg tenke jeg skulle fortelle litt om Gabriella nå....

Jeg var så heldig å blei kjent med Gabriella når jeg bodde i Ørebro i Sverige. Det var på den tiden jeg var "forballfrue" eller fotballkjæreste heheh Det var og er hun også. Hun er nemlig gift med Joel Riddez som noen sikkert kjenner igjenn fra Strømsgodset, han spillte der fra 2008-2010 trur jeg. Gabriella bruker ikke "titeln" "FOTBALLFRUE" som mange andre gjør..... Nei Gabriella har valgt at være en egen individ som gør det hun brinner for samtidlig som hun er gift med en fotballspiller! Gabriella er en snill og herlig kvinne med bein i nesen og fantastisk kul å være ilag med! Det var nå kjempe lenge siden jeg møtte hun. Selv om vi bodde bare to timer i fra varandra nær jeg bodde i Skien og hun i Drammen så blei det ikke tid til å ses. Men vi har hatt kontakt litt av og til. Og ettersom hun skriver blogg så har jeg jo følgt med på vad som hender livet hennes. :)

Gleder meg stort til å se hun igjenn!!

 

7 kommentarer

Kristine

24.okt.2011 kl.20:02

MissMary, trur du kanskje vi får tid til å sees når vi e i Stockholm??

missmarymeixner

24.okt.2011 kl.20:06

Kristine: Såklart får vi det!! Skal vi ikke ses før konserten da??

Kristine

24.okt.2011 kl.20:57

Jooooo!! Æ e der fra lørdag, drar hjem onsdags mårra, vi kan meldes når dåkker kommer til stan:D

missmarymeixner

24.okt.2011 kl.21:01

Kristine: Yes! Vi kommer på måndag morgen! :D :D

Fredrik Folla

29.okt.2011 kl.01:05

Så pen du er! :) Flott blogg!

missmarymeixner

29.okt.2011 kl.01:09

Fredrik Folla: Det dee var ikke jag.....

gilbergs

29.okt.2011 kl.02:22

Hørtes super hyggelig ut!:)

Skriv en ny kommentar

hits