Har fyllt på i venne-sekken (MissMaryMeixner)

Har fyllt på i venne-sekken

    04.nov.2011
    kl. 12:58

Jeg å svigerinna mi var jo i Stockholm i begynnelsen av uken, så da fikk jeg muligheten til å møte noen av mine gamle venner og det var rein lykke!! Elsk for sjelen!!!

Først så kom min kjære mamma til Stockholm med tog bare for å treffe meg å levere mine vinterstøvler. Det var sjikkelig kos!!

Sen møtte vi min beste, beste, beste veninne fra ungdomskolen, Suvi, hun er et ende stort (hun er alt annet en stor, eller kansje litt nå...) energiknippe!


Jeg er så glad at jeg fortsatt har hun som venn etter alle de åren vi vart ifra varandra! Hun hade i vart fall med seg årets suprise, ja hun var/er gravid!!!!! Bedre start på Stockholmsturen kunde jeg ikke fått!! LYKKE!!!! Sammen så spiste vi kjempegod lunsj på Vapiano, en Italiensk pasta og Pizza-restaurang. etter det gikk vi til gamla stan og tokk en "fika" = Gikk på kafè på et litet koseligt kafè. Sen gikk vi, å gikk, å gikk, å gikk jeg skjønner ikke hun Suvi orket gå så langt, men hun er jo godt trent da! :)

Sen var det på tide å ta seg til hotellet, jeg å Kathrin trengte en "powenap" ettersom vi stått opp i 4-5 tiden på morgenen... Og den "powernapen" blei til over 1 times velbehøvlig soving! Sen var det bare å gjøre seg klar for å møte ennu en veninne, denne gangen var det min kjære Kristine fra Bodø som vi skulle treffe!

Det er inget feil på energien til Kristine heller, tenk at jeg har så fine snille venner!!! Heldig jeg!!! Men det var ikke bare Kristine som var fra Bodø nei.... Det var over 10 st av de og det kom bare fler og fler hele tiden.. hehe Men alle sammen var kjempekoselige!! Men det var på denne her tiden vi fikk vite at Rihanna hade stillt inn sin konsert i Malmø.... Ikke positive nyheter for oss jenter som hade gledd oss til Rihanna-konsert i nesten 1 helt år.... Men vi prøvde no å nyte den gode tapasen på Mamas og Tapas. Sen var det bare å komme seg på hotellet og sove noen timer. Og invente ev. negativt besked om konserten..

Så var det tirsdag og shoppingtid. Og tid for å møte fine Gabriella som jage fortalte om i et tidligere innlegg.


Bild lånt fra bloggen til Gabriella

Det var jo så lenge siden jeg hade sett hun så det var så koselig å møte hun igjenn å prate om den gamle gode tiden i Ørebro. Hun var vår guide noen timer før vi skulle på hotellet og gjøre oss klar till middag og konsert! For nå var vi ganske sikkre på at det skulle bli konsert, ettersom vi ikke hade hørt noe annet! HER er det fine innlegget Gabriella skrev etter vårt møte!! :) Så snill, koselig å vakker hun Gabriella!

Middagen tokk vi på samme Vapiono som vi hade spist lunsj dagen før, og nå kom det ennu mer Bodø-folk :) Så var det bare ned i tunnelbanen å trenges med allt annet folk som også skulle være ute i god tid til konserten.

TUSEN TUSEN TAKK alle mine fine venner for at ni finns i livet mitt!!! Glad i dokke!!! <3 Og tusen takk Kathrin for en fantastisk tur!!! =) Dette må vi gjøre om!!

Men allt om konserten kommer i et eget innlegg, Rihanna fortjener jo det da ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits