2 kilo igjenn.... (MissMaryMeixner)

2 kilo igjenn....

    08.nov.2011
    kl. 15:56

Da har jeg bare 2 kilo igjenn til den vekta jeg var på før jeg blei gravid, 76 kg. :) Men jeg er ikke i mål der, nei jeg skal jo ned til 70-72 kg! Så jeg har sen stor jobb igjenn, men jeg har ikke vart så aktiv med den harde treninga nå i det siste så det må jeg starte opp med igjenn.

Den siste tiden har mest gått til volleyball å trilleturer og det ser jeg ikke som hard trening, det er mer "kosetrening" :) Hard trening er kjettlebell, cardio power, sirkeltrening..... Så det er det jeg må sysselsette meg med nå for å klare å gå ned de siste (ganske mange) kilona! PLUS at jeg må spise mer "riktig" mat, som jeg gjorde når jeg trente med PT.

Men jeg er ganske stolt over meg sjøl, jeg startet med prosjekt: Gå ned i vekt  29.mar.2011 her på bloggen og da stod vekta på 85,2 kg og nå står den på 78,1! Men som sagt, jeg er langt i fra mål ennå. Jeg må gå ned like mange kilo nå som jeg allerede har gjort, da er jeg helt fornøyd! :)

Så nå er det bare å fylle opp ipoden med toppers treningsmusikk,!

Noen som har tips på bra treningsmusikk som man blir sjikkeli gira av???

2 kommentarer

Monica

08.nov.2011 kl.16:24

Jeg synes E-type - true believer, Usher - more, Jennifer lopez - papi, David guetta - titanium, er noen gode treningssanger! :) Lykke til!

missmarymeixner

08.nov.2011 kl.18:54

Monica: Tusen takk!! =)

Skriv en ny kommentar

hits