Bursdagen til Vanessa (MissMaryMeixner)

Bursdagen til Vanessa

    10.nov.2011
    kl. 10:28

Den var veldigt lykked og koselig!!

Dagen startet med pakkeåpning her hjemme, det var pakker fra tante og onkel i Sverige og pakke fra "Tant-Jessica" som skulle åpnes!Senere på ettermiddagen hade vi bursdagssellskap med Vanessa sin Oldemor ettersom vi har veldens minste leilighet så fikk vi være der!

Vi var 12 stk glade barn og voksne som spiste masse pizzasnurer, pølse å brød, kake (masse kake) og drakk oss mette på masse brus!

Vanessa var bli og fornøyd, hun fikk masse fine gaver! Det var vinterdress, flere kosedresser til barnehagen, tøffler, dukke, lue, votter, penger, fleecejakker, bøker mm mm

Så fikk bursdagsbarnet sin helt egen bursdagskake. Det er en tradisjon i vår i familie hjemme i Sverige, sikkert fler familier som har det samme?! Det blei mye rot og kake all over the place, men vad gjør det, barnet blir bare 1år i gang i livet! :) Hun koste seg vart fall masse med kaken!Etter all kakespising å pakkeåpning var vi slitne, både mamma og datter!

Neste år tar vi forhåpnings vis 2 års bursdagen i nye huset! :)

 

4 kommentarer

memaselfandi

10.nov.2011 kl.22:09

Fin blogg! :)

Ta gjerne turen innom bloggen til meg og bestevinnina mi :)<3

Vanessas Bickenbach

10.nov.2011 kl.22:10

søt hun er!:) hehe hun har lik navn som meg :)

sandraceline♥

10.nov.2011 kl.22:13

så utrolig koselig det hørtes ut som :-) så ut som dere alle koste dere masse. Også så mye fint hun fikk!:-) den kaka så veldig god ut :-)

Tonje Lundem

10.nov.2011 kl.23:02

så søt! også så fine bilder:)

Skriv en ny kommentar

hits