SLUTT (MissMaryMeixner)

SLUTT

    12.des.2011
    kl. 11:54

Ja nå slutter jeg å blogge! Og det føles toppenbra! Det blei ca 10 måneder, det holder for meg! :)

Det er ikke noe med lesertall eller antalet kommentarer jeg får, absolutt ikke!! Jeg får jo fler og fler lesere heletiden!

Nei dette handler om tid og prioriteringer! Nå skal jeg jo snart tilbake i jobb og da har jeg jo ikke den tiden som jeg har hatt under permisjonen. Og så går det fremover med huset (endelig) så da kommer det gå en del tid til det fremover og da er det ikke mye tid igjen til blogging....

Og så har jeg skjønt det at om man skal bli en topp-blogger så må man legge ner HELE sin sjel i bloggen, verkligen brette ut hele livet sitt! Og at allt og alle i ens nerhet må være veldigt possitive til dette med blogging i sin helhet, og det er vel ikke alle som er det... Vilket jeg skjønner nå! :)

Så nå skal jeg bare kose meg med å lese alle de bra bloggene jeg alerede leser! :)

Men tusen tusen takk til alle dokke som faktiskt likte at lese bloggen min! :)

Bloggen kommer ligge kvar litt så jeg får sortere ut litt bilder å annet før den blir slettet, bare så ni vet ;)

3 kommentarer

bykarin

20.des.2011 kl.23:21

Skjønner deg så godt, jeg sluttet av akkurat samme grunn som deg, det tok rett og slett for mye tid... kanskje titter jeg innom nå og da, men det blir ikke noe fast. Jeg må prioritere familieliv og jobb nå som permisjonen er ferdig! Lykke til videre! Stor klem fra Karin :)

bykarin

20.des.2011 kl.23:23

Også er det sant det at det er viktig at de rundt en er positive, min mann var ikke det, og da blir det vanskelig å finne tid og få hjelp... ;) Forstår deg så godt :)

Lilli

27.des.2011 kl.00:07

Skjønner den. Ikke så lett å få tid til å gjøre noe ut av bloggen da nei :)

Skriv en ny kommentar

hits